Дограма с високо качество!
тел.: 0895 87 56 57

Обков

Използваме следните движещи механизи :

VHS – Производство Турция

•    пантите имат втулки от композиционни материали с форма, която предотвратява триенето, те понасят тежест до 130кг.
•    гаранция 55 хил.цикъла на отваряне и няма равностоен аналог на пазара.
•    разположението на крепежните отверстия в профила е такова, че обезателно минава през стоманената арматура на профила.
•    механизмът на ножиците позволява отварянето на прозорците и на хоризонтална и на вертикална ос.
•    всички детайли на обкова VHS са перфектно интегрирани един с друг и видимата им част е покрита с декоративни капачки,
•    повърхността на всички механизми VHS имат двуслойно антикорозионно покритие
•    поне два пъти в годината движещите се детайли на прозореца т.нар. обков трябва да се третира със специална смазка.

SIEGENIA-Производство Германия

Качественият Обков Сигения за прозорци е много важен за цялостния комфорт в дома. Той заедно с максималната сигурност и безопасност са основните приоритети на всички обитатели. В резултат на това те непрестанно проучват предложенията на пазара, преди да направят своя окончателен избор. Понякога минава доста време, докато се постигне така желаният баланс между уюта и сигурността. Това до голяма степен се дължи на факта, че разнообразният пазар прави намирането на подходящото решение изключително трудно. Богатият избор, който имат потребителите днес, има и своите лоши страни. Ето защо винаги е необходимо да избирате внимателно и концентрирано.

Обковът за прозорци е нещо, което определено заслужава специално внимание. До голяма степен именно прозорците осигуряват най-много комфорт и уют в дома. Така че ако те не се вписват добре в жилищната обстановка и интериора, дискомфортът веднага ще се забележи почувства. На пазара всеки ден се произвеждат и предлагат различни марки обкови, като един от най-добрите и надеждни е Сигения. Със сигурност ще останете доволен от него и той напълно ще оправдае вашите очаквания. Сигения впрочем е една от водещите световни фирми, която се занимава с производството на обков за прозорци. С избора си върху тази система, вие за дълго ще си осигурите домашен комфорт и уют.

MACO – Производство Австрия

Голям интерес към новата генерация обков на MACO!

Обковите за едно и двуосови прозорци MACO MULTI бяха в центъра на събитията по време на изложението fensterbau frontale 2006. За да отговори на изискванията на пазара в посока автоматизация МACO разработи системата MULTI-MATIC.

За всякакъв вид техника за обковаване – само една единствена система: MULTI-MATIC

Тази система е многостранно приложима като се започне с ръчен, премине се през полуавтоматичен и се стигне до напълно автоматичен монтаж.

Единствен по рода си

Само MACO чрез серийно вграждане на търкалящата се i.S. цапфа в пълна степен отговаря на засилващия се пазарен тренд към повишена взломозащита.

Специални решения като ножицата за микровентилация и търкалящата се i.S. цапфа на МАСО принадлежът към основните му черти. Освен това всички части са снабдени с утвърдилия се MACO „Klixfix“ (клипс в помощ на монтажния автомат).

Серийно вградената осигурителка с нов дизайн в комбинация с новите комбинирани долни ъглови предавки с интегриран повдигач гарантират оптимално навлизане на крилото в рамката на прозореца.

Новият шнапер за врата е оборудван с нова функция, която изключва действието му при накланяне и така повишава комфорта на обслужване на балконската врата.

Покритие „Silber-look“ – нов дизайн на челната планка

Галванично поцинкованото покритие се изпълнява в утвърдения цвят „silberlook”.

Като завършек новият, патентован от MACO дизайн на челната планка придава на МАCO MULTI-MATIC привлекателна и ясно разпознаваема оптика.

Лесна манипулация

Лесната манипулация на обкова Ви пести като производител на прозорци време и пари.

Хитроумната система за куплиране на отделните елементи скъсява времето за моонтаж. Напълно съвместимите части могат да се използват и за направата на специални форми.

Средна носеща панта за многокрили прозорци

Замислената за многокрили прозорци от дърво и пластмаса, фино изпълнена средна носеща панта е подходяща и за прозорци с лицева външна част накрило и каса в една равнина.

Характерни за този продукт отличителни черти са елегантната оптика, възможността за хоризонтален и вертикален реглаж и задържащата панта крило.

Чрез възможностите за нормален монтаж и за вкопаване чрез фрезоване в касата пантата е с възможно най-прост монтаж, а в изпълнението си с 36мм разстояние между носещите щифтове е идеална за тесни дървени профили. Може да се използва дори при пластмасови профили с повдигнат кант при междинния профил.

За индивидуалното цветово съответствия се грижат капачките и подложките в различно цветово изпълнение.

ROTO – Производство Германия

ROTO NT-Качеството над всичко!

ROTO FRANK AG e основана през 1935г. в Щутгард, Германия. Самото наименование ROTO произтича от латинското “rotiren”, което означава “движение във всички направления”. Създатели на компанията са Вилхем и Елфриде Франк (съпруга на Вилхем). Само три години по-късно (през 1938г.) Вилхем Франк, рационализатор и изобретател, създава първия двуосов прозоречен механизъм в Света. Вилхем Франк управлява ROTO FRANK AG до своята кончина, през 1990г. Следват години на непрестанен подем в технологично и структурно направление.

От 2008г. новият стил на работа на ROTO FRANK AG обединява двете основни направления в производството – “Покривни прозорци и аксесоари” и “Технологии за прозорци и врати” под един слоган – Две направления – един свят. Променя се и логото на компанията. Новият знак символизира покрив на къща. Акцентът пада върху емоционалното възприемане на дома, като място на топлина, уют и комфорт.

Обковът ROTO е висококачествена, проверена в многогодишната практика система за прозорци и врати. Елементите на обкова ROTO NT се отличават с перфектна детайлна завършеност, дори и на най-малките си съставни части, което прави силно впечатление, както на производителите на дограма, така и на домакинствата, чийто избор за обков е ROTO NT.

Друга специфична отличителна черта на обкова ROTO NT е специалното титаниево-сребристо на цвят покритие RotoSil Nano, като същото е патентовано от ROTO FRANK AG. Структурата на нано частиците, на покритието на обкова, реализира изключително плътно наслояване, по повърхността на метала. То отговаря на най-високите стандарти за екологична безопасност и защита срещу корозия, като многократно превишава изискванията по RAL RG 607/3. Защитеността от солта, съдържаща се в морския въздух е 100%. Нано технологията, с която е изработено покритието на обкова обезпечава самовъзстановяването му, при механично увреждане на повърхностния защитен слой. Сребристото покритие на обкова (RotoSil Nano), произвеждано от фирма ROTO FRANK AG, съответства на клас защита, изискван за изделия, издържащи високи натоварвания в машиностроенето, съдостроенето и самолетостроенето.

ROTO FRANK AG дава 10 години гаранция на обкова ROTO NT. Използваните методи и нива на изпитвания многократно превишават изискванията на нормите RAL и DIN. Сигурността на производителя, в надеждността на механизмите, е затвърдена от проведените изпитания, от независимия международен институт по изпитание и проверка на качеството TUV Rheinland.

Обковът ROTO NT е пригоден еднакво лесно да се монтира, както ръчно, така и с монтажни центрове. Веднъж имали досег с обкова ROTO NT, производителите на дограма бързо свикват с него и го поставят, на най-вискоко място, в класацията на строителните обкови.

Любопитен факт е, че близо половината от продукцията на ROTO FRANK AG се изнася за Източна Европа. Повече от половината производители на дограма в Русия използват строителния обков ROTO. На територията на цяла Русия, по настоящем, работят повече от 100 специалисти по обкова ROTO NT. В България името ROTO е добре познато и се свързва с високо качество на изработка и надеждност при експлоатация. Днес, някои от най-големите производители на дограма у нас са заложили на стабилния си растеж, уповавайки се на марката ROTO.

Очакваме Ви
Skype Me!
Chat with me
Новини

Най-добри цени за секционни гаражни врати!
тел.0895875657

Календар
June 2024
M T W T F S S
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Стъкло 4 сезона
01-10d
Facebook:
Facebook